Til hovedinnhold

ZAPTEC GO HJEMMELADER

Hos oss får du Norges mest populære ladeboks til én fast pris, ferdig montert. Du skal være trygg på at pris, installasjon og service blir som avtalt. Kontakt oss for en hyggelig prat om ladeløsninger!

Vi monterer laderen og den nødvendige elektriske installasjonen for deg. Dersom du tror den elektriske installasjonen i ditt hjem er spesielt utfordrende og fraviker forutsetningene, så hjelper vi deg med dette også.

Hvorfor Zaptec Go?

  • Kraftfull - Opptil 22kW lading
  • Smart - Tilpasser seg bilen og huset
  • Tilkoblet - Gratis 4G sim og WIFI
  • Sikker - 5 års garanti og godkjent lader

Få inntil 35 % avslag på ladeboksen

Hvis du installerer STRØMKONTROLLPAKKA fra Futurehome så får du inntil 35 % støtte fra Enova på laderen. Du kan få støtte på inntil 10.000,- kroner om du installerer begge samtidig. Ta kontakt med oss for å høre mer!

Zaptec Go

Zaptec Go er en smart og sofistikert ladeboks for enebolig og hytte, og med smartladingen Eco Mode får du lade når strømprisen er på sitt billigste i løpet av døgnet. Lad hjemme, når det passer deg. Passer til alle typer elbiler og hjem. Zaptec Go tilpasser maksimal ladning til bilens kapasitet.

Eco Mode finner du i appen, og når du velger denne smartladingen lader du bilen automatisk når strømprisene er på sitt laveste i løpet av døgnet, uansett hvilket strømselskap du har. Eco Mode er integrert med spotprisene til Nord Pool, som gir ny prisinformasjon til Zaptec Go hver time.