Charlie elbillader – enkel kvalitetslader til rett pris

Elbilforeningen anbefaler at du installerer en hjemmeladestasjon (også kalt «hjemmelader» eller "billader") der du lader til vanlig. Elbilladerne Charlie 1 og Charlie 3 er små, enkle kvalitetsladere - til rett pris.

Sommerpris

Bestiller du nå i sommer får du denne laderen, inklusiv installasjon utført av godkjent elektriker, for kr 12 990 inkl. mva (Charlie 1) eller kr 15 290 inkl. mva (Charlie 3).

Denne prisen forutsetter:

 1. Inntil 50 km tur/retur kjøring
 2. Inntil 10 meter kabling fra sikringsskapet til laderen
 3. Inntil 2 gjennomboringer i trevegg
 4. Inntil 4 timer arbeid, 1 oppmøte
 5. Overspenningsvern må være på plass, og det elektriske anlegget må være i god stand. Det må være tilstrekkelig kapasitet, ledig plass i sikringsskapet og nødvendig tilgang til installasjon.
 6. Dokumentasjon, automatsikringer og annet nødvendig materiell er inkludert i prisen.

Dersom du har tillegg som kommer utover det som er inkludert, får du god oversikt over prisen når du avtaler installasjonen.

Enkel lading

Charlie er elbillading gjort enkelt av Efa!

 • Enkel lader.
 • Type 2 kontakt
 • Liten elbillader med pent design.
 • Værbestandig (kan oppgraderes med tak som tilleggsutstyr).
 • Kabelinnføring i bunn av laderen, og gjennom bakplate.
 • 32A.
 • Laderen har feilstrømsovervåkning inkludert, som gir sikker lading.

Send inn skjemaet så vil du bli kontaktet av en installatør i løpet av få dager. Da får du svar på de spørsmålene du måtte ha, og kan bekrefte bestillingen av Charlie 1 eller 3, med installasjon.

Les mer om hva Elbilforeningen anbefaler.

Pent design

Charlie har et pent design og passer inn i de fleste miljø. Den tiltrekker seg ikke mye oppmerksomhet, men har en utforming med fine linjer som er moderne og samtidig klassiske.

Velg Charlie 3 dersom du ønsker større effekt og flere muligheter

På utsiden er Charlie 1 og Charlie 3 helt like. Men mens Charlie 1 gir 7,4 kW, gir Charlie 3 gir 22 kW. Charlie 3 har dessuten mulighet for integrasjon med smarthus, og fungerer sømløst med Sikom effektstyring. På toppen av dette kan du med Charlie 3 laststyre inntil 4 ladere.

Installer laderen på en trygg måte

Kontakt din EL-PROFFEN-elektriker i dag, så sikrer du en trygg og profesjonell installasjon. Du får dokumentasjon og kan være sikker på at alt fungerer som det skal.

Bli kontaktet om Charlie elbillader.


Les personvernerklæringen her